Vanillesoufflé van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, april 22nd, 2025 Samen met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een vanillesoufflé. Doorgaans zijn soufflé’s hartig, maar deze is dus zoet. […]
Gnocchi van pompoen Written by Ronald Hoeben, september 6th, 2019 Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’eau in Amsterdam (1 Michelinster), maakt een vegetarisch gerecht met gnocchi waarvoor hij […]
Ierse runderstoof van Felix Wilbrink Written by Ronald Hoeben, september 11th, 2020 Felix Wilbrink, het ex-culinaire geweten van De Telegraaf, trapt het stoofseizoen af met Iers rundvlees. Hij maakt een stoverij die […]
Tahin-college Written by Ronald Hoeben, oktober 7th, 2022 Je zou Esther Erwteman een tahiniste kunnen noemen. Ze weet namelijk zoveel van tahin, dat ze er een boek van […]
Masterclass saté ajam (kipsaté) Written by Ronald Hoeben, december 11th, 2020 Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek Indo Rock, maakt een van de vele saté’s uit haar boek […]
Verse Aanvoer: Spaghetteria Oost Written by , augustus 30th, 2016 Het vierde filiaal van de Spaghetteria bevestigt het succes van een restaurantketen op basis van een simpel concept: niet reserveren […]
Koken met vis in blik Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2019 Ingeblikte vis wordt in Nederland weliswaar veel gegeten, maar dan gaat het vrijwel uitsluitend om ingeblikte tonijn en die is […]