Vanillesoufflé van Cees Holtkamp

Samen  met zijn kleindochter Stella maakt banketbakker Cees Holtkamp een vanillesoufflé. Doorgaans zijn soufflé’s hartig, maar deze is dus zoet. […]

Gnocchi van pompoen

Bas van Kranen, executive chef van restaurant Bord’eau in Amsterdam (1 Michelinster), maakt een vegetarisch gerecht met gnocchi waarvoor hij […]

Ierse runderstoof van Felix Wilbrink

Felix Wilbrink, het ex-culinaire geweten van De Telegraaf, trapt het stoofseizoen af met Iers rundvlees. Hij maakt een stoverij die […]

Tahin-college

Je zou Esther Erwteman een tahiniste kunnen noemen. Ze weet namelijk zoveel van tahin, dat ze er een boek van […]

Masterclass saté ajam (kipsaté)

Masterclass Sate Ajam (kip Sate)

Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek Indo Rock, maakt een van de vele saté’s uit haar boek […]

Verse Aanvoer: Spaghetteria Oost

Het vierde filiaal van de Spaghetteria bevestigt het succes van een restaurantketen op basis van een simpel concept: niet reserveren […]

Koken met vis in blik

Ingeblikte vis wordt in Nederland weliswaar veel gegeten, maar dan gaat het vrijwel uitsluitend om ingeblikte tonijn en die is […]