Americain van tomaten

Tomas Bron, chef de cuisine en co-patron van restaurant Zoldering in Amsterdam, maakt een snack die in het restaurant in […]

Cees en Stella maken koffiepudding

In de wereld van de koffiepudding is Cees niet echt thuis, het is dan ook geen regulier banketbakkersproduct. Maar het […]

Verse Aanvoer: restaurant Anna

Ben van Geelen, voormalig patron cuisinier van restaurant A la Ferme en discipel van befaamde Amsterdamse koks als John Fagel […]

Aardpeersoep van Mari Maris

Aardpeer behoort tot de kaste van tot voor kort vergeten groenten. Ooit had aardpeer de rol van aardappel. Uit haar […]

Carnaval bij Bolenius Restaurant

Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]

De atjar van Keukenmeester Ameling

Voor het begrip short order cook is eigenlijk geen goede Nederlandse vertaling. De term beschrijft een kok in een laagdrempelig […]

Espresso Macchiato & Latte Macchiato

Koffiedocent Joost Leopold van Leopold Koffie School maakt espresso macchiato en latte macchiato. Twee koffiedranken op basis van espresso en […]