Americain van tomaten Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2022 Tomas Bron, chef de cuisine en co-patron van restaurant Zoldering in Amsterdam, maakt een snack die in het restaurant in […]
Cees en Stella maken koffiepudding Written by Ronald Hoeben, september 30th, 2022 In de wereld van de koffiepudding is Cees niet echt thuis, het is dan ook geen regulier banketbakkersproduct. Maar het […]
Verse Aanvoer: restaurant Anna Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2016 Ben van Geelen, voormalig patron cuisinier van restaurant A la Ferme en discipel van befaamde Amsterdamse koks als John Fagel […]
Aardpeersoep van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 26th, 2021 Aardpeer behoort tot de kaste van tot voor kort vergeten groenten. Ooit had aardpeer de rol van aardappel. Uit haar […]
Carnaval bij Bolenius Restaurant Written by eheroes, maart 9th, 2015 Carnaval viel dit jaar samen met Valentijnsdag. Nu is Valentijnsdag de laatste jaren een piekervaring voor de restaurants, maar dat […]
De atjar van Keukenmeester Ameling Written by Ronald Hoeben, augustus 14th, 2020 Voor het begrip short order cook is eigenlijk geen goede Nederlandse vertaling. De term beschrijft een kok in een laagdrempelig […]
Espresso Macchiato & Latte Macchiato Written by , maart 17th, 2016 Koffiedocent Joost Leopold van Leopold Koffie School maakt espresso macchiato en latte macchiato. Twee koffiedranken op basis van espresso en […]