Crispy pork belly maken Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2017 Francis Tavarez, de jonge kok van Shanghai Bistro laat zien hoe je van varkensbuik onweerstaanbare krokante pork belly maakt. Francis […]
Bermsla deel 2 Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Bak de vis op de huid in een klein beetje olie in een hete pan en bestrooi met wat […]
De eeuw van De Leeuw Written by Ronald Hoeben, oktober 26th, 2023 In de laatste drie decennia van de vorige eeuw kreeg de Nederlandse gastronomie uit onvermoede hoek een impuls. In de […]
Fondant maken Written by Ronald Hoeben, mei 20th, 2022 Fondant is een simpel ingrediënt waar niettemin lastig aan te komen is. Dus laten Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella […]
Stamppot Goreng Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2015 Bereiding Schil de aardappel en zet met water op het vuur en kook gaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de […]
Ierse ribeye op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juli 11th, 2019 Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia, de Irish Food Board, gaart Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t […]
Wildzwijnmedaillons Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2015 Theus de Kok, cuisinier en wildexpert, al decennia verbonden aan restaurant De Echoput, maakt wildzwijnmedaillons met een crumble van hazelnoten […]