De kunst van het pocheren Written by Ronald Hoeben, januari 29th, 2021 Keukenmeester René Ameling behandelt een klassieke techniek die sous vide bereidingen kan vervangen of overbodig maken: pocheren. René neemt de […]
Vanglap, wat is het? Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 De vanglap is een even omvangrijk als bewerkelijk stuk rundvlees. Gertjan Kiers beent het gevaarte uit en haalt er diverse […]
Beyoncé’s Burrito Written by Ronald Hoeben, september 7th, 2016 Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]
Test: Princess Digital Aerofryer XL Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]
Het Wilhelmientje van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2018 Cees Holtkamp ontrukt weer eens een simpel koekje aan de vergetelheid: het Wilhelmientje dat aan het eind van de eervorige […]
Asperges Written by eheroes, maart 9th, 2015 Luc Kusters van restaurant Bolenius en René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas maken asperges.
De kreeft uit Het Bosch Written by eheroes, december 8th, 2014 Met een constante, overvloedige aanvoer van betaalbare levende Canadese kreeften zou je kunnen zeggen dat het eten van verse kreeft […]