De kunst van het pocheren

Keukenmeester René Ameling behandelt een klassieke techniek die sous vide bereidingen kan vervangen of overbodig maken: pocheren. René neemt de […]

Vanglap, wat is het?

De vanglap is een even omvangrijk als bewerkelijk stuk rundvlees. Gertjan Kiers beent het gevaarte uit en haalt er diverse […]

Beyoncé’s Burrito

Bij het optreden van Beyoncé in Amsterdam bestelde de ster een enorme hoeveelheid burrito’s. Die bestelling kwam terecht bij haar […]

Test: Princess Digital Aerofryer XL

De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]

Het Wilhelmientje van Cees Holtkamp

Cees Holtkamp ontrukt weer eens een simpel koekje aan de vergetelheid: het Wilhelmientje dat aan het eind van de eervorige […]

Asperges

Luc Kusters van restaurant Bolenius en René Brienen van restaurant Brienen aan de Maas maken asperges.

De kreeft uit Het Bosch

Met een constante, overvloedige aanvoer van betaalbare levende Canadese kreeften zou je kunnen zeggen dat het eten van verse kreeft […]