Rueda Mosselen Written by , oktober 8th, 2015 Na de oogst van de verdejo druiven bij Bodegas Alvarez Diez, worden er mosselen gemaakt. Uiterdaard met een saus waarin […]
Amba, betoverende saus uit het Midden Oosten Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2023 Jigal Krant, auteur van twee kookboeken over de keuken en de smaken van Tel Aviv, laat zien hoe je amba […]
Olijvencollege, de herkomst Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Manfred Meeuwig van Olie, Azijn en Mosterdhandel Meeuwig & Zn in Amsterdam is gediplomeerd olijfolieproever. In een zestal afleveringen geeft […]
Chinese hamburger Written by Ronald Hoeben, september 25th, 2020 Emma de Thouars, auteur van het succesvolle kookboek Amazing Asia, maakt een Chinese hamburger, die nogal wat verschilt van het […]
Natuurwijnen, natuurlijk goed? Written by eheroes, november 2nd, 2015 Natuurwijn, vin nature of wilde wijn is dit jaar op ieders lip. En tong. Ook die van Harold Hamersma, tijdens […]
Zes koekenpannen Written by eheroes, december 2nd, 2014 Een goede koekenpan verdeelt de hitte goed en bakt niet aan. De hitteverdeling heeft met de materiaalsoort en de dikte […]
Het mysterie van de paling Written by Ronald Hoeben, juli 20th, 2018 Op verzoek van Dupan maakten we een rondgang langs een aantal hoofdrolspelers in de wereld van een oerhollands product: paling. […]