Artisjok koken Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2017 De artisjok is een weerbarstige eetbare bloem met stekelige blaadjes en tegelijkertijd een leuk voorgerecht waar je een kwartiertje zoet […]
Steak tartare maken Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2017 Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]
Stamppot Goreng Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2015 Bereiding Schil de aardappel en zet met water op het vuur en kook gaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de […]
Eend uitbenen Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2016 Je zou de eend kunnen bestempelen als een Vergeten Vogel. We eten nu eenmaal veel meer kip. Wil Demandt, patron […]
Anti-kater-cocktail: de Corpse Reviver 2 Written by eheroes, maart 9th, 2015 Mads Voorhoeve biedt Eerste Hulp bij katervorming, in deze dagen van Nieuwjaarsborrels veel voorkomend onheil. Deze Corpse Revivor # 2 […]
Tarte tatin Written by eheroes, maart 24th, 2015 Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]
Tiramisu van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juni 3rd, 2022 Cees en Stella storten zich voor de verandering eens op een Italiaanse klassieker: tiramisu. Het recept komt uit Holtkamps boek […]