Artisjok koken

De artisjok is een weerbarstige eetbare bloem met stekelige blaadjes en tegelijkertijd een leuk voorgerecht waar je een kwartiertje zoet […]

Steak tartare maken

Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]

Stamppot Goreng

Bereiding Schil de aardappel en zet met water op het vuur en kook gaar. Snijd de knoflook fijn. Snijd de […]

Eend uitbenen

Je zou de eend kunnen bestempelen als een Vergeten Vogel. We eten nu eenmaal veel meer kip. Wil Demandt, patron […]

Anti-kater-cocktail: de Corpse Reviver 2

Mads Voorhoeve biedt Eerste Hulp bij katervorming, in deze dagen van Nieuwjaarsborrels veel voorkomend onheil. Deze Corpse Revivor # 2 […]

Tarte tatin

Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]

Tiramisu van Holtkamp

Cees en Stella storten zich voor de verandering eens op een Italiaanse klassieker: tiramisu. Het recept komt uit Holtkamps boek […]