Terrine-college Deel 3

In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]

Black Smoke, barbecue restaurant van Jord Althuizen

Vorige week opende grillgoeroe Jord Althuizen samen met zijn Belgische vennoot Kasper Stuart een enorm barbecue restaurant op het terrein […]

Klassieke Huzarensalade van Kessens

Huzarensalade is van oorsprong een gerecht dat ontstaat uit restverwerking: van vleesafsnijdsels wordt met aardappel en mayonaise een salade gemaakt. […]

Steak tartare maken

Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]

Nicky Aquaa maakt Suya Biet

Sharon de Miranda, die we onder andere kennen van het TV programma Binnenstebuiten, ontvangt chefkok Nicky Aquaa die het klassiek […]

Oliebollen bakken (lange versie)

Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp geeft zijn fool proof recept voor de heerlijkste oliebollen. Harold Hamersma vond er de perfecte begeleider […]

Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2)

Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]