Terrine-college Deel 3 Written by eheroes, maart 24th, 2015 In een compleet terrine-college demonstreert cuisinier René Ameling de bereiding van een fazant-terrine. In deel 3 wordt de vulling (of […]
Black Smoke, barbecue restaurant van Jord Althuizen Written by Ronald Hoeben, juni 21st, 2019 Vorige week opende grillgoeroe Jord Althuizen samen met zijn Belgische vennoot Kasper Stuart een enorm barbecue restaurant op het terrein […]
Klassieke Huzarensalade van Kessens Written by Ronald Hoeben, juli 19th, 2017 Huzarensalade is van oorsprong een gerecht dat ontstaat uit restverwerking: van vleesafsnijdsels wordt met aardappel en mayonaise een salade gemaakt. […]
Steak tartare maken Written by Ronald Hoeben, april 20th, 2017 Steak tartare is een iconisch brasserie-gerecht. Meesterkok Rudolf Bos, chef de cuisine van Brasserie Flo in Amsterdam, laat zien hoe […]
Nicky Aquaa maakt Suya Biet Written by Ronald Hoeben, november 25th, 2022 Sharon de Miranda, die we onder andere kennen van het TV programma Binnenstebuiten, ontvangt chefkok Nicky Aquaa die het klassiek […]
Oliebollen bakken (lange versie) Written by eheroes, maart 9th, 2015 Foodtube’s huispatissier Cees Holtkamp geeft zijn fool proof recept voor de heerlijkste oliebollen. Harold Hamersma vond er de perfecte begeleider […]
Konijn, knien in t zoer (deel 1 van 2) Written by Ronald Hoeben, december 14th, 2015 Wil Demandt, patron cuisinier van restaurant Bordewijk in Amsterdam maakt een gerecht dat hem terugvoert naar zijn Limburgse jeugd: konijn […]