Pikante lasagne Written by , oktober 29th, 2015 Bereiding Geplette knoflook, gesnipperde uien, wortel, prei en selderij samen bakken in wat olijfolie tot de uien glazig zijn. Voeg […]
Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 28th, 2019 Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]
Worteltartaar van Bolenius Restaurant Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2018 Tafelbereidingen maken op bescheiden schaal een come back. Bij Bolenius Restaurant (1 Michelinster) bijvoorbeeld. Patron cuisinier Luc Kusters maakte een […]
Zelf Miso Maken Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2016 Miso is een Japanse smaakmaker, een fermentatieproduct dat tal van gerechten naar een hoger plan tilt. Meneer Wateetons laat zien […]
Verse aanvoer: FC Hyena Written by , augustus 17th, 2016 De entrepreneurs van Hotel De Goudfazant blijven Amsterdam Noord verrassen. Met een Hotel dat een restaurant is en geen hotel […]
De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2 Written by eheroes, december 2nd, 2014 Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]
Klassiek Hazenpeper recept Written by Ronald Hoeben, december 19th, 2016 In deze tweede video over de Hollandse haas maakt Keukenmeester René Ameling een klassieke hazenpeper. Hij laat zien hoe je […]