Pikante lasagne

Bereiding Geplette knoflook, gesnipperde uien, wortel, prei en selderij samen bakken in wat olijfolie tot de uien glazig zijn. Voeg […]

Iers lamsrack en zwezerik op de barbecue

Chef-kok Andrès Delpeut maakt een gerecht met Iers lamsvlees. Tijdens een BBQ-masterclass, georganiseerd door Bord Bia (de Irish Food Board) […]

Worteltartaar van Bolenius Restaurant

Tafelbereidingen maken op bescheiden schaal een come back. Bij Bolenius Restaurant (1 Michelinster) bijvoorbeeld. Patron cuisinier Luc Kusters maakte een […]

Zelf Miso Maken

Miso is een Japanse smaakmaker, een fermentatieproduct dat tal van gerechten naar een hoger plan tilt. Meneer Wateetons laat zien […]

Verse aanvoer: FC Hyena

De entrepreneurs van Hotel De Goudfazant blijven Amsterdam Noord verrassen. Met een Hotel dat een restaurant is en geen hotel […]

De pepernoten van Cees Holtkamp deel 2

Bereiding Meng de rietsuiker met de sinaasappelrasp, het snufje zout en het ei. Voeg de bloem en het bakpoeder toe […]

Klassiek Hazenpeper recept

In deze tweede video over de Hollandse haas maakt Keukenmeester René Ameling een klassieke hazenpeper. Hij laat zien hoe je […]