Port Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]
Meneer rookt Written by eheroes, december 8th, 2014 Meneer Wateetons neemt ons in zijn boek ‘Over Rook’ mee achter het rookgordijn in zijn keuken. In de video toont […]
Platte oester met soja vinaigrette Written by , september 17th, 2015 Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]
Verse worst maken Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]
Zoute citroenpasta Written by Ronald Hoeben, oktober 16th, 2020 Met zout ingelegde citroenen vormen een geduchte smaakmaker, maar eer je er mee aan de slag kunt moet je wachten […]
Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 3 Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]
Nasi goreng college Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2021 Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek INDOROCK maakt een klassieker waar evenveel variaties als misverstanden over bestaan: […]