Port

Portugese verrukkingen: In Portugal een gerecht van stokvis met room naast witte wijn uit de Duoro, in Nederland kookt Gerrit […]

Meneer rookt

Meneer Wateetons neemt ons in zijn boek ‘Over Rook’ mee achter het rookgordijn in zijn keuken. In de video toont […]

Platte oester met soja vinaigrette

Als je je restaurant Oester & Soja noemt, laad je bijna de verplichting op je om wat meer met je […]

Verse worst maken

In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]

Zoute citroenpasta

Met zout ingelegde citroenen vormen een geduchte smaakmaker, maar eer je er mee aan de slag kunt moet je wachten […]

Spoedcursus: langzaam gegaarde Iberico varkensnek deel 3

Cuisinier René Ameling, docent aan het ROC Amsterdam, maakt een Iberico varkensnek op lage temperatuur. Wie deze simpele techniek onder […]

Nasi goreng college

Vanja van der Leeden, auteur van het prijswinnende kookboek INDOROCK maakt een klassieker waar evenveel variaties als misverstanden over bestaan: […]