Verse Aanvoer: Ron’s Gastrobar Paris

Tweesterrenchef Ron Blaauw is een rusteloze entrepreneur die zijn Gastrobar formule van kleine gerechten gestaag uitrolt over de stad en […]

Gebakken & gerookte paling van Erik van Loo**

In de keuken van zijn tweesterren-restaurant Parkheuvel in Rotterdam maakt Erik van Loo een fraai gerecht van gerookte en gebakken […]

Sliptong bakken met Ralph Woerde

Sliptong bakken is voor menigeen een uitdaging. Ralph Woerde was patron cuisinier van restaurant De Oesterbar en is dat nu van […]

Wat kun je doen met Paprikapasta?

Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]

Zomers tomatengerecht met rauwe tonijn

Op de kaart van bistro Madeleine in Utrecht is er sprake van een tomatenfestival. Dus maakt chef de cuisine Rik […]

Omelette Sibérienne van Maris Piper

In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]

Test: Princess Digital Aerofryer XL

De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]