Verse Aanvoer: Ron’s Gastrobar Paris Written by , oktober 18th, 2016 Tweesterrenchef Ron Blaauw is een rusteloze entrepreneur die zijn Gastrobar formule van kleine gerechten gestaag uitrolt over de stad en […]
Gebakken & gerookte paling van Erik van Loo** Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2018 In de keuken van zijn tweesterren-restaurant Parkheuvel in Rotterdam maakt Erik van Loo een fraai gerecht van gerookte en gebakken […]
Sliptong bakken met Ralph Woerde Written by eheroes, december 1st, 2014 Sliptong bakken is voor menigeen een uitdaging. Ralph Woerde was patron cuisinier van restaurant De Oesterbar en is dat nu van […]
Wat kun je doen met Paprikapasta? Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2015 Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]
Zomers tomatengerecht met rauwe tonijn Written by Ronald Hoeben, juli 22nd, 2022 Op de kaart van bistro Madeleine in Utrecht is er sprake van een tomatenfestival. Dus maakt chef de cuisine Rik […]
Omelette Sibérienne van Maris Piper Written by Ronald Hoeben, januari 25th, 2019 In de keuken van Brasserie Maris Piper in Amsterdam maken pâtissier Bas van Brakel en chef de cuisine Pépé Topper […]
Test: Princess Digital Aerofryer XL Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2016 De Airfryermarkt is een vechtmarkt met veel concurrentie. Blijkbaar spreekt de claim gezond frituren veel mensen aan, ook al heb […]