De pies van restaurant Slagerij De Beurs Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2021 Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]
Gnocchi op de bakplaat Written by Ronald Hoeben, april 7th, 2023 In haar Bakplaatbijbel verzamelde Janneke Philippi honderden recepten op één enkele basis: de bakplaat die standaard bij elk fornuis geleverd […]
Gevlinderde kip ‘Al Mattone’ Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2015 Ralph de Kok maakt een haantje op de grill ‘al mattone’. Bij deze techniek wordt het haantje (of de kip […]
De hamburgers van Ter Marsch & Co Written by , maart 29th, 2016 Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]
Dry aged ribeye uitsnijden Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 In de rijpkast van slagerij Chateaubriand in Heemstede hangt enkel rundvlees van het Black Angus rund van de Orkney eilanden. […]
De tartaria van Prinz Wolf Written by Ronald Hoeben, oktober 5th, 2017 Michael Wolf startte in 2016 met een tartaarmenu voor de lunch in zijn restaurant Wolf Atelier. Inmiddels heeft de tartaar-sectie […]
Het Rembrandtdiner Written by , september 21st, 2016 Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]