De pies van restaurant Slagerij De Beurs

Timo de Beurs, patron cuisinier van restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam en telg uit een eeuwenoude slagersdynastie, maakt zijn […]

Gnocchi op de bakplaat

In haar Bakplaatbijbel verzamelde Janneke Philippi honderden recepten op één enkele basis: de bakplaat die standaard bij elk fornuis geleverd […]

Gevlinderde kip ‘Al Mattone’

Ralph de Kok maakt een haantje op de grill ‘al mattone’. Bij deze techniek wordt het haantje (of de kip […]

De hamburgers van Ter Marsch & Co

Elke week maakt Foodtube in samenwerking met Het Parool een video over een restaurant of evenement in Amsterdam dat echt […]

Dry aged ribeye uitsnijden

In de rijpkast van slagerij Chateaubriand in Heemstede hangt enkel rundvlees van het Black Angus rund van de Orkney eilanden. […]

De tartaria van Prinz Wolf

Michael Wolf startte in 2016 met een tartaarmenu voor de lunch in zijn restaurant Wolf Atelier. Inmiddels heeft de tartaar-sectie […]

Het Rembrandtdiner

Onder de titel Hemels Rembrandt koken Joris Bijdendijk (chefkok van RIJKS Restaurant) en Luc Kusters (patron cuisinier van Bolenius Restaurant) […]