In memoriam Asian Glories Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Meng de bloem met 80 gram aardappelzetmeel, combineer dit met een paar soeplepels kokend water, goed mengen en daarna […]
Utrechtse sprits Written by eheroes, maart 24th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp Utrechtse sprits zoals die ook terug te vinden is in het boek […]
Kroketten frituren Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2017 Ten opzichte van kroketten maken lijkt kroketten frituren een fluitje van een cent. Om die misvatting uit de weg te […]
Arabisch Flatbread Written by , juli 23rd, 2015 Nadia Zerouali breekt een lans voor brood dat je niet kunt breken. Arabisch flatbread wordt altijd verpakt aangeboden en Nadia […]
Gnocchi op de bakplaat Written by Ronald Hoeben, april 7th, 2023 In haar Bakplaatbijbel verzamelde Janneke Philippi honderden recepten op één enkele basis: de bakplaat die standaard bij elk fornuis geleverd […]
Amandelcollege Written by eheroes, december 8th, 2014 Amandelen vormen een belangrijke grondstof voor de banketbakkerij. Voor amandelspijs, marsepein en als geschaafde amandelen voor decoratie. De meeste amandelen […]
Pesto maken Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2021 Pesto gaat vooral in potjes over de toonbank. Maar je kunt het heel goed zelf maken, zoals kunstenaar/ontwerper (en Heel […]