Wat kun je doen met Paprikapasta? Written by Ronald Hoeben, augustus 25th, 2015 Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]
Manoella Boeffara kookt in restaurant RIJKS* Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2020 Vlak voor de Corona uitbraak had Joris Bijdendijk, executive chef van restaurant RIJKS (1 Michelinster) Manoella Buffara op werkbezoek. Zij […]
Kaas proeven: Spaanse schapenkaas Written by Ronald Hoeben, april 30th, 2015 Hoe beoordeel je een gerijpte Spaanse schapenkaas? Jaime Boville van Hacienda Zorita, voorzitter van Slow Food Duero, geeft een mini […]
Zwezerik bakken met Imko Binnerts Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2023 Cuisinier Imko Binnerts geniet al vele jaren faam als vis-kok en zijn huidige standplaats is restaurant Puur Zee in Wijk […]
Boterbiesjes van Holtkamp, alias allerhande Written by Ronald Hoeben, september 9th, 2022 Uit de schier eindeloze rij Hollandse koektrommelklassiekers maken Cees en Stella boterbiesjes, ook wel bekend als allerhande uit de tijd […]
Zelf Frambozensiroop Maken Written by , mei 18th, 2016 Bartenders werken niet uitsluitend met flessen waar een merk op staat, er worden achter de bar ook eigen drankjes samengesteld. […]
De cassoulet van Le Hollandais Written by Ronald Hoeben, februari 18th, 2022 Old soldiers never die is zowel een Brits strijdlied als een geruststellende gedachte. Hetzelfde principe is ook van toepassing op […]