Wat kun je doen met Paprikapasta?

Hoe zou de wereld eruitzien zonder paprikapasta in twee smaken? Nadia Zerouali moet er niet aan denken. Ze wipt twee […]

Manoella Boeffara kookt in restaurant RIJKS*

Vlak voor de Corona uitbraak had Joris Bijdendijk, executive chef van restaurant RIJKS (1 Michelinster) Manoella Buffara op werkbezoek. Zij […]

Kaas proeven: Spaanse schapenkaas

Hoe beoordeel je een gerijpte Spaanse schapenkaas? Jaime Boville van Hacienda Zorita, voorzitter van Slow Food Duero, geeft een mini […]

Zwezerik bakken met Imko Binnerts

Cuisinier Imko Binnerts geniet al vele jaren faam als vis-kok en zijn huidige standplaats is restaurant Puur Zee in Wijk […]

Boterbiesjes van Holtkamp, alias allerhande

Uit de schier eindeloze rij Hollandse koektrommelklassiekers maken Cees en Stella boterbiesjes, ook wel bekend als allerhande uit de tijd […]

Zelf Frambozensiroop Maken

Bartenders werken niet uitsluitend met flessen waar een merk op staat, er worden achter de bar ook eigen drankjes samengesteld. […]

De cassoulet van Le Hollandais

Old soldiers never die is zowel een Brits strijdlied als een geruststellende gedachte. Hetzelfde principe is ook van toepassing op […]