Mari Maris maakt gratin Savoyard Written by Ronald Hoeben, juli 17th, 2020 De faam van gratin Dauphinois reikt tot ver buiten de Franse Dauphiné regio. Alleen wordt met die titel vaak een […]
Red Snapper & Bloody Mary Written by Ronald Hoeben, juni 7th, 2019 Mounir Hamza, cocktail bartender van The Stillery, legt uit wat het verschil is tussen een Bloody Mary en een Red […]
Hoe bak je een karbonade? Written by Ronald Hoeben, november 9th, 2016 Varkensvlees wordt in Nederland het meest gegeten en een populair deel van het varken is de karbonade. Of liever gezegd: […]
Gepekelde ribeye Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2016 Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]
Andijviestamppot met spekjes Written by Ronald Hoeben, oktober 15th, 2015 Foodtube’s keukenmeester René Ameling geeft een masterclass stamppot rauwe andijvie en stampt en passant misverstanden, miskleunen en moderniteiten de grond […]
Panna cotta van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, augustus 5th, 2022 Als altijd samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp panna cotta. Je vindt het recept uiteraard in Holtkamps […]
Boterkoek Written by eheroes, maart 9th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp uit zijn boek De Banketbakker boterkoek met gember. Eind 2020 is van […]