Mari Maris maakt gratin Savoyard

De faam van gratin Dauphinois reikt tot ver buiten de Franse Dauphiné regio. Alleen wordt met die titel vaak een […]

Red Snapper & Bloody Mary

Mounir Hamza, cocktail bartender van The Stillery, legt uit wat het verschil is tussen een Bloody Mary en een Red […]

Hoe bak je een karbonade?

Varkensvlees wordt in Nederland het meest gegeten en een populair deel van het varken is de karbonade. Of liever gezegd: […]

Gepekelde ribeye

Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]

Andijviestamppot met spekjes

Foodtube’s keukenmeester René Ameling geeft een masterclass stamppot rauwe andijvie en stampt en passant misverstanden, miskleunen en moderniteiten de grond […]

Panna cotta van Holtkamp

Als altijd samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp panna cotta. Je vindt het recept uiteraard in Holtkamps […]

Boterkoek

Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp uit zijn boek De Banketbakker boterkoek met gember. Eind 2020 is van […]