Verse Aanvoer: restaurant Spirit

Opscheppen, per gram afrekenen, waarbij elk van de zestig gerechten dezelfde prijs per ons heeft. Zo ontbijt, lunch of dineer […]

Test: Philips Airfryer Avance XL

Bekijk de Philips Airfryer Avance XL op bol.com. Airfryen, dat je ook grillen met hete lucht zou kunnen noemen, is een […]

Wat kun je met Granaatappels?

In de Turkse super zijn het hele jaar door granaatappels te koop. Waar let je op als je een granaatappel […]

Aardappelsalade

Bart van Berkel (Masterchefwinnaar 2014) maakt een aardappelsalade-met-een-bite. Met uitgebakken spekjes voor de bite en azijn van Tromp & Rueb […]

Radijssalade & schapenkaas

Edwin Vinke, patron cuisinier van De Kromme Watergang** verwerkt zowel planten uit zijn omvangrijke moestuin als dieren uit de nabije […]

Sateh Kambing

Esther Gerlsma, chefkok van restaurant Tandjong Priok in Arum, maakt sateh kambing van jong bokkenvlees. Esther legt uit wanneer je […]

Ribeye

Volgens de hartstochtelijke carnivoor is van alle biefstukken de ribeye het smaakvolst. Maar er zijn verschillende soorten ribeye in de […]