Merijn Tol maakt rozen-za’atar

Za’atar is een Middenoosterse kruidenmelange, die je nòg lekkerder kunt maken door de toevoeging van verpulverde rozenknopjes. Merijn Tol, auteur […]

Plaatbrood van Merijn en Nadia

Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]

Sauzen

Erik van Loo, patron cuisinier van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, geeft een masterclass klassieke sauzen naar aanleiding van zijn boek […]

Tarte tatin

Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]

Cees en Stella maken een kerstkrans

Het topstuk uit de kerst-etalage van de banketbakker: een kerstkrans. Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken ‘m van […]

De ideale bakplaat

Cees Holtkamp verlaagt graag de drempel tot de patisserie. Hij is dan ook geen man van dure spullen en geavanceerde […]

Knoflook poffen

Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]