Merijn Tol maakt rozen-za’atar Written by Ronald Hoeben, maart 27th, 2020 Za’atar is een Middenoosterse kruidenmelange, die je nòg lekkerder kunt maken door de toevoeging van verpulverde rozenknopjes. Merijn Tol, auteur […]
Plaatbrood van Merijn en Nadia Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Merijn Tol en Nadia Zerouali maken samen met Joël Broekaart een luxe plaatbrood. Daarbij maken ze ter gelegenheid van 5 […]
Sauzen Written by eheroes, maart 9th, 2015 Erik van Loo, patron cuisinier van restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, geeft een masterclass klassieke sauzen naar aanleiding van zijn boek […]
Tarte tatin Written by eheroes, maart 24th, 2015 Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]
Cees en Stella maken een kerstkrans Written by Ronald Hoeben, december 18th, 2020 Het topstuk uit de kerst-etalage van de banketbakker: een kerstkrans. Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken ‘m van […]
De ideale bakplaat Written by Ronald Hoeben, juli 6th, 2016 Cees Holtkamp verlaagt graag de drempel tot de patisserie. Hij is dan ook geen man van dure spullen en geavanceerde […]
Knoflook poffen Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2022 Jigal Krant is auteur van het prijswinnende boek TLV over de keuken van Tel Aviv. Eind 2020 maakte hij over […]