Wildzwijnmedaillons Written by Ronald Hoeben, december 10th, 2015 Theus de Kok, cuisinier en wildexpert, al decennia verbonden aan restaurant De Echoput, maakt wildzwijnmedaillons met een crumble van hazelnoten […]
Karbonade bakken: Cotelet Suisse Written by eheroes, november 9th, 2016 Vergeten groenten zijn inmiddels zo algemeen geworden dat je ze al in de pakjes en potjes van de industrie tegenkomt, […]
Spaghetti met pecorino en peper Written by Ronald Hoeben, april 27th, 2018 Antonella Barbella (Italiaanse kokkin) en Roberto Payer (general manager Waldorf Astoria Hotel Amsterdam) maken in de keuken van Amsterdam Hilton […]
Zuurdesembrood (deel 3 van 3, slot): het brood bakken Written by Ronald Hoeben, maart 15th, 2019 In een driedelige masterclass maakt kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz zuurdesembrood. In dit derde en laatste deel wordt het zuurdesembrood gebakken.
Uiensoep maken Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2017 Bij het maken van uiensoep heb je maar vier ingrediënten nodig: wijn, water, tijd en uien. Veel uien. Door het […]
Frambozencoulis of -saus door Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 ‘Hoe simpel wil je het hebben?’ is één van de lijfspreuken van Cees Holtkamp. Het geldt zeker ook voor de […]
Zoute citroenpasta Written by Ronald Hoeben, oktober 16th, 2020 Met zout ingelegde citroenen vormen een geduchte smaakmaker, maar eer je er mee aan de slag kunt moet je wachten […]