Maroeska Metz maakt pepparkakor Written by Ronald Hoeben, december 20th, 2024 Mariska maakt een kerstkoekje dat een overblijfsel is van een Zweedse amourette van 40 jaar geleden. Het heeft een vorm […]
Perfecte Cappuccino & Caffè Latte maken Written by , maart 17th, 2016 Joost Leopold van Koffieschool Leopold maakt cappuccino en caffè latte. Hij legt uit wat de verschillen zijn. Bij caffè latte […]
Nicky Aquaa maakt Suya Biet Written by Ronald Hoeben, november 25th, 2022 Sharon de Miranda, die we onder andere kennen van het TV programma Binnenstebuiten, ontvangt chefkok Nicky Aquaa die het klassiek […]
Paling, snoekbaars & watermunt Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2018 De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]
Bloemkoolsoep Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2015 Met smaakmakers als thijm, laurier, sjalot en knoflook maakt Niven Kunz bloemkoolcrèmesoep die vol van smaak is. Natuurlijk kan dat […]
Speculaastaart bakken Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2016 Speculaas kent weliswaar een populariteitspiek rond 5 december, maar sommige speculaascreaties zijn er gelukkig het hele jaar door. Zoals het […]
Sommelier Adrian Zarzo Habraken over de wijnen van Ribera del Duero Written by , december 15th, 2016 In Eindhoven vertelt patron cuisinier Adrian Zarzo Habraken -die zowel kok als sommelier is in zijn restaurant Zarzo*- over zijn […]