Maroeska Metz maakt pepparkakor

Mariska maakt een kerstkoekje dat een overblijfsel is van een Zweedse amourette van 40 jaar geleden. Het heeft een vorm […]

Perfecte Cappuccino & Caffè Latte maken

Joost Leopold van Koffieschool Leopold maakt cappuccino en caffè latte. Hij legt uit wat de verschillen zijn. Bij caffè latte […]

Nicky Aquaa maakt Suya Biet

Sharon de Miranda, die we onder andere kennen van het TV programma Binnenstebuiten, ontvangt chefkok Nicky Aquaa die het klassiek […]

Paling, snoekbaars & watermunt

De immer montere tweesterrenchef Marin Kruithof maakt in de keuken van zijn restaurant De Lindenhof  (Giethoorn) een gerecht met gerookte […]

Bloemkoolsoep

Met smaakmakers als thijm, laurier, sjalot en knoflook maakt Niven Kunz bloemkoolcrèmesoep die vol van smaak is. Natuurlijk kan dat […]

Speculaastaart bakken

Speculaas kent weliswaar een populariteitspiek rond 5 december, maar sommige speculaascreaties zijn er gelukkig het hele jaar door. Zoals het […]

Sommelier Adrian Zarzo Habraken over de wijnen van Ribera del Duero

In Eindhoven vertelt patron cuisinier Adrian Zarzo Habraken -die zowel kok als sommelier is in zijn restaurant Zarzo*- over zijn […]