Ratatouille van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, augustus 27th, 2020 Groentengodin Mari Maris, auteur van de succesvolle Groentebijbel, maakt een traditioneel Provencaals gerecht dat vaak een bijgerecht is: ratatouille. Het […]
Tomatenketchup maken Written by Ronald Hoeben, februari 24th, 2023 Ik ben een groot liefhebber van zelfgemaakte mayonaise, maar ik had er eigenlijk nooit bij stilgestaan dat je dat je ook […]
Verse Aanvoer: restaurant Bak Written by Ronald Hoeben, januari 24th, 2017 Restaurant Bak stopte met ingang van 2017 met het serveren van ‘tam’ vlees. Rund, varken en kip maakten op het […]
Falafel (deel 4van 5): garif, de pepersalsa Written by Ronald Hoeben, oktober 23rd, 2020 Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]
Sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Pers in de ochtend een lekker glas sinaasappelsap voor jezelf, en gebruik de lege schillen van de sinaasappels voor […]
Kalfslever met appel en ui (korte versie) Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefs van VanDrie Group, maakt kalfslever met gebakken appel en ui, een klassieke combinatie. In […]
Runderhart op de barbecue Written by Ronald Hoeben, april 29th, 2015 Het orgaanvlees, bij slagers bekend als vlees van het vijfde kwartier, laat zich verdelen in de zachte stukken zoals lever, […]