Wat kun je doen met Kweepeer? Written by , juli 28th, 2015 Ken uw kweepeer. Nadia Zerouali over wat je kunt doen met deze stevige steenvrucht die via de Turkse super een […]
Kousebandspaghetti Written by Ronald Hoeben, januari 14th, 2022 Uit zijn boek TLV Vegan, Land zonder melk en honing, een vegan opvolger van TLV, maakt Jigal Krant een eigen […]
Oesters openmaken Written by eheroes, september 17th, 2015 Zeeland produceert zowel platte als holle oesters. De platte genieten Europese faam als huitres de Zélande, maar ze vereisen meer […]
Cees & Stella maken een croque en bouche Written by Ronald Hoeben, september 3rd, 2021 Een croque en bouche (letterlijk vertaald: kraakt in de mond) is een Franse bruidstaart die is opgemetseld uit soesjes die […]
Advocaat maken Written by , april 10th, 2017 BENODIGDHEDEN bain marie INGREDIENTEN 1/2 vanillestokjes 100 g eidooiers (4 à 5 stuks) 100 g fijne kristalsuiker 1 g zout […]
De messenset van Michel van der Kroft & Robert Herder Written by Ronald Hoeben, november 23rd, 2017 Tweesterrenkok Michel van der Kroft (Restaurant ’t Nonnetje** Harderwijk) toog naar Solingen, de staalstad van Duitsland. Ooit wemelde het daar […]
Geconfijte sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Snijd de sinaasappels in acht partjes en verwijder het vruchtvlees. Snijd de overige velletjes af. Snijd van elk partje […]