Gepocheerde griet met mosselen Written by Ronald Hoeben, augustus 24th, 2016 Het pocheren van vis gaat meestal in bouillon, water of wijn of een combinatie daarvan. Maar er is ook nog […]
Sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Pers in de ochtend een lekker glas sinaasappelsap voor jezelf, en gebruik de lege schillen van de sinaasappels voor […]
Wat is bakpoeder? Written by Ronald Hoeben, september 14th, 2016 Om je deeg luchtig te maken heb je bakpoeder nodig. Maar wat is bakpoeder eigenlijk en waar komt het vandaan? […]
Spaghetti met Krab Written by Ronald Hoeben, mei 7th, 2015 In de keuken van zijn brasserie De Vluchthaven maakt patron cuisinier D.P. Arkenbout een heerlijke spaghetti met versgevangen en gekookte […]
Mosselen in het zuur Written by eheroes, oktober 1st, 2015 Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]
Campingkoken Written by eheroes, december 9th, 2014 Glamping staat voor glamour camping, kamperen voor kampeerders die niet in een tent willen en geen beperking hebben van laadruimte […]
Het betere gepocheerde ei Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]