De venkel van visrestaurant Barracuda Written by Ronald Hoeben, september 19th, 2024 Barracuda is het grootste visrestauran van Amsterdam, dat dagelijks honderden gasten serveert. Vanaf het begin (2023) staat er een groentegerecht […]
Gepocheerde tarbot met kokkels Written by Ronald Hoeben, november 1st, 2019 Jean Beddington, culinary creative, kookboekauteur en ex-restauranthoudster schreef een boek over bouillon, met de zelfverklarende titel Bouillon. Daarin een recept […]
Yes! De smashburger! Written by Ronald Hoeben, maart 5th, 2021 Je zou het een oer-hamburger kunnen noemen: een burger waarvan het vlees platgedrukt wordt op de vlakke grillplaat. Maarten Pinxteren […]
Mario & Joelia, de make over van De Zwethheul Written by eheroes, maart 24th, 2015 Mario Ridder verhuisde zijn tweesterrenrestaurant De Zwethheul vanuit Schipluiden naar de begane grond van het Hilton Rotterdam. Joelia is de […]
Eau de vie uit de Betuwe Written by Ronald Hoeben, augustus 31st, 2017 In Varik (Betuwe) stoken Bas Lubberhuizen en Henk Raaff eau de vie van het plaatselijke fruit. Een Foodtube reportage
Bladerdeeg recept Written by eheroes, december 9th, 2014 Kneed de bloem met de 100 gram boter, het water en het zout tot een deegbal (niet te lang kneden) […]
Lotta’s karipap pusing Written by Ronald Hoeben, oktober 18th, 2024 Karipap pusing is een onweerstaanbaar Maleisisch pasteitje. Het is streetfood, maar in Nederland zul je het op straat niet snel […]