Veganistische hamburger Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2020 Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van kruidenbedrijf Apollo/Solina maakt een veganistische hamburger op basis van een kruidenmix met tarwe die […]
Marsepein maken Written by Ronald Hoeben, november 17th, 2015 Bereiding Besprenkel de amandelen met een beetje water en doe ze 15 sec. in de magnetron. Doe de amandelen met […]
Ragù alla bolognese Written by Ronald Hoeben, mei 24th, 2019 De imposante reeks boeken die Onno Kleyn over de Italiaanse keuken scheef beleeft dezer dagen een hoogtepunt in de vorm […]
Kaasjavaantjes van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2019 Bij Patisserie Holtkamp zijn kaasjavaantjes de meest gewilde zoute koekjes. Samen met zijn kleindochter Stella laat Cees Holtkamp zien hoe […]
BBQ dorade met boemboe Written by Ronald Hoeben, april 19th, 2019 Jimmy Lohamza, patron cuisinier van Indonesisch restaurant Bali James in Breda, maakt ikan bakar jimbaran, een op Balinese manier gegrilde […]
Slagerij Broekhof te Haarlem Written by eheroes, december 8th, 2014 De worst is helemaal terug en dan niet als een noodzakelijke vorm van restverwerking. Slagerij Broekhof in Haarlem bijvoorbeeld maakt […]
Het onbegrepen kippenvet Written by eheroes, december 8th, 2014 Willem Himmelreich, de legendarische leermeester van tweesterrenchefs als Lucas Rive, Ron Blaauw en Onno Kokmeijer. Ik trof Willem Himmelreich in […]