Aardappelpizza maken Written by Ronald Hoeben, januari 7th, 2016 Pizza met aardappel is niet alledaags, maar wel ontzettend lekker. In de keuken van restaurant Toscanini maakt Madina Mamedova een […]
Sommelier Adrian Zarzo Habraken over de wijnen van Ribera del Duero Written by , december 15th, 2016 In Eindhoven vertelt patron cuisinier Adrian Zarzo Habraken -die zowel kok als sommelier is in zijn restaurant Zarzo*- over zijn […]
It’s here, de Frikandellington! Written by Ronald Hoeben, april 30th, 2021 Na een uitgebreid videocollege over de eigen versie van English pie door Timo de Beurs op Foodtube, gaat de patron […]
Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]
Gevulde lamsschouder Written by eheroes, februari 22nd, 2015 Wil Demandt beent een lamsschouder uit en maakt er épaule d’agneau à la poitevine mee. Eind 2018 sloot Wil Demandt na […]
Salade van rode en witte biet Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Ze vlekken als een dolle, maar het is ondoenlijk om slecht nieuws over de voedingscapaciteit van bieten te vinden. In […]
Baciata van restaurant Metro Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2023 Siem Feijen is patron/hoofdbakker van restaurant Metro in Amsterdam Noord. De zaak is van ontbijt tot diner open dus er […]