Aardappelpizza maken

Pizza met aardappel is niet alledaags, maar wel ontzettend lekker. In de keuken van restaurant Toscanini maakt Madina Mamedova een […]

Sommelier Adrian Zarzo Habraken over de wijnen van Ribera del Duero

In Eindhoven vertelt patron cuisinier Adrian Zarzo Habraken -die zowel kok als sommelier is in zijn restaurant Zarzo*- over zijn […]

It’s here, de Frikandellington!

Na een uitgebreid videocollege over de eigen versie van English pie door Timo de Beurs op Foodtube, gaat de patron […]

Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen

Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]

Gevulde lamsschouder

Wil Demandt beent een lamsschouder uit en maakt er épaule d’agneau à la poitevine mee. Eind 2018  sloot Wil Demandt na […]

Salade van rode en witte biet

Ze vlekken als een dolle, maar het is ondoenlijk om slecht nieuws over de voedingscapaciteit van bieten te vinden. In […]

Baciata van restaurant Metro

Siem Feijen is patron/hoofdbakker van restaurant Metro in Amsterdam Noord. De zaak is van ontbijt tot diner open dus er […]