Olijvencollege, de soorten Written by eheroes, maart 18th, 2015 Olijven zijn er in alle kleuren en maten. Je krijgt enorme glanzende groene bollen bij het aperitief in het restaurant, […]
Pasta alla puttanesca uit ITALOPOP Written by Ronald Hoeben, december 5th, 2023 Vanja van der Leeden, auteur van Indorock, Indostock en Insane, verrast ons met Italopop, een ‘swingend Italiaans’ nieuw kookboek over […]
Staart, nek en shortrib op de barbecue Written by Ronald Hoeben, mei 14th, 2015 Willem Himmelreich is de legendarische leerkracht van ROC Amsterdam die in zijn carrière een hele koksgeneratie in de klas had. […]
De wijnen van Ribera del Duero Written by Ronald Hoeben, januari 4th, 2017 De erkenning van Ribera wijnen heeft pas aan het eind van de vorige eeuw een officiële vorm gekregen met een […]
De Librije in een nieuwe behuizing Written by eheroes, maart 24th, 2015 Jonnie en Thérèse vertellen over de gewenste sfeer en uitstraling in de nieuwe behuizing van hun driesterrenrestaurant. Plus een videoregistratie […]
Biefstuk uit Zuid-Amerika Written by eheroes, december 15th, 2014 Misschien is alleen al het bezoek aan een abattoir voldoende om een groot deel van de carnivoren definitief aan een […]
Schorseneren à la Flamande Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2020 In de keuken van Bistro Madeleine in Utrecht maakt chef de cuisine Rik de Jonge een gerecht met schorseneren. Hij […]