De smaak van kangoeroe Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Het eten van exotische dieren spreekt tot de verbeelding, maar vaak valt de smaak tegen. Zo lijkt bijvoorbeeld de smaak […]
Vis, coquille en gamba van de barbecue Written by Ronald Hoeben, september 13th, 2019 Frans Bob, chef-kok en maaltijdontwikkelaar van Apollo/Solina gaat aan de slag met vis op de barbecue. Hij roostert een hele […]
Boterkoek Written by eheroes, maart 9th, 2015 Bijgestaan door zijn kleindochter Stella maakt Cees Holtkamp uit zijn boek De Banketbakker boterkoek met gember. Eind 2020 is van […]
Cees Holtkamp en Stella Meijles maken gemberkletskoppen Written by Ronald Hoeben, februari 21st, 2025 Cees en Stella maken gemberkletskoppen. Het zijn een soort tuilles die je kunt vormen als ze net uit de oven […]
Aardappelsalade Written by Ronald Hoeben, januari 23rd, 2017 Bart van Berkel (Masterchefwinnaar 2014) maakt een aardappelsalade-met-een-bite. Met uitgebakken spekjes voor de bite en azijn van Tromp & Rueb […]
Chocolade maken Written by eheroes, maart 9th, 2015 In zijn winkel Metropolitan Deli maakt patissier Kees Raat chocolade van cacaobonen.
Falafel (deel 2 van 5): de laffa (het flatbread) Written by Ronald Hoeben, oktober 23rd, 2020 Jigal Krant is een kenner van de keuken van Tel Aviv waarover hij een bestseller schreef met de titel TLV. […]