Mediterraanse Boerenkotelet bakken

De overtreffende trap van varkenskarbonade: met een boerenkotelet met been en een flinke vetrand als basismateriaal maakt Keukenmeester Ameling een […]

Masterclass (Japanse) messen slijpen

Japanse messenspecialist Onno de Weerd laat in een complete masterclass zien hoe je een Japans keukenmes slijpt en scherp houdt. […]

Robert Kranenborg geridderd

Uit handen van Staatssecretaris Martijn van Dam van Economische Zaken kreeg cuisinier Robert Kranenborg de versierselen van de Ridderorde opgespeld. […]

Karbonadecollege 1: haas- en ribkarbonade

Het populairste vlees in Nederland (en in veel andere landen) is varkensvlees. Heel veel in de vorm van gehakt, maar […]

Jarret de veau (kalfsschenkel) stoven

Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt jarret de veau, een hele kalfsschenkel met bot. Een klassiek, […]

Joris Bijdendijk maakt vegan crême patissière met Nedervanille

Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Joris Bijdendijk (RIJKS® en Wils). Hij maakt een dessert […]

Captains Dinner 2.0

Luc Kusters, patron cuisinier van Bolenius Restaurant* laat zich inspireren door de smaken van het klassieke Captains Dinner. Hij maakt […]