Eendenlever à la Bord’eau** Written by , mei 12th, 2016 Richard van Oostenbrugge, executive chef van restaurant Bord’eau** in Amsterdam, presenteert een light versie van foie gras in een ongebruikelijke […]
Groentebouillon maken Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Bereiding Doe vier eetlepels olijfolie in een grote pan en stoof er de grofgesneden groenten in gaar. Voeg drie liter […]
Kip gegaard in een kist Written by Ronald Hoeben, april 23rd, 2015 Er zijn verschillende manieren van barbecuën: op open vuur, onder deksel, directe hitte, indirecte hitte, gas, briketten, houtskool. Ralph de […]
Amsterdam Coffee Festival 2016 Written by , maart 20th, 2016 Drie opmerkelijke koffiedranken op het Amsterdam Coffee Festival 2016: Kees Raat van Metropolitan Pastry Room introduceert vijf affogato’s, gelato in […]
Scaloppine: vier variaties Written by Ronald Hoeben, januari 19th, 2017 Scaloppine is weliswaar ook een platgeslagen stukje kalfsvlees dat gebakken wordt, maar het is geen schnitzel. Roberto Payer, directeur van […]
Spaghetti vongole Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Spoel de vongole af met koud water. Zet een pan met water en een scheutje olijfolie op het vuur […]
Clafoutis van Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Foodtube’s huispatissier clafoutis met gewelde pruimen. Ingrediënten: 200 g volle melk 200 g […]