De favoriete mossel van Syrco Bakker Written by , augustus 27th, 2015 Om de opening van het Mosselseizoen in Yerseke te promoten was niemand minder dan Syrco Bakker in stelling gebracht. Syrco […]
Fruits de Mer zoals bij Dikker & Thijs Written by eheroes, december 20th, 2016 In de keuken van restaurant Thijs in Amsterdam laat chef Rutger Smit de roemruchte tijden van Dikker & Thijs herleven […]
Paprikasalsa van de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Gegrild vlees past perfect bij gegrilde groenten en andersom. Komt goed uit, we hebben de barbecue toch al opgestookt en […]
Kroepoek maken Written by Ronald Hoeben, april 9th, 2015 In Pascal Jalhay’s versie van Saté Ajam speelt kroepoek een rol. Het is een wonderlijk product dat je betrekkelijk eenvoudig […]
Cees Holtkamp Written by eheroes, maart 1st, 2015 Kleine winkel, grote naam. Cees Holtkamp is een patissier pur sang. Eentje die meer is dan louter koekenbakker, die tradities […]
Frisse slasaus van tahin & citroen Written by Ronald Hoeben, mei 12th, 2023 Hoe grappig is het als op Foodtube de keukenpersonages op elkaar gaan reageren? Maroeska Metz liet zich inspireren door Jigal […]
Latte Art maken Written by , maart 30th, 2016 Koffiespecialist/barista Edward Beumer van coffeeshop Trakteren in Amsterdam, laat zien hoe je met melkschuim een figuur in de cappuccino schenkt: […]