Ribeye Written by eheroes, december 11th, 2014 Volgens de hartstochtelijke carnivoor is van alle biefstukken de ribeye het smaakvolst. Maar er zijn verschillende soorten ribeye in de […]
Mari Maris maakt witlofkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 15th, 2020 Uit haar boek Mari Plukt De Dag maakt Mari Maris witlofkoekjes. het recept uit het boek: voor 16 koekjes, ofwel […]
Siciliaanse amandelkoekjes Written by Ronald Hoeben, mei 11th, 2018 Madina Mamedova, al bijna twintig jaar een gewaardeerde kracht in de keuken van het Amsterdamse restaurant Toscanini, volgde een cursus […]
Dapeppa bierbrood Written by , mei 31st, 2016 Bier en brood zijn familie van elkaar. Allebei gemaakt van graan en allebei met gist. Niet zo verwonderlijk dus dat […]
Tagliatelli @ Restaurant Gustavino Written by eheroes, maart 24th, 2015 Wie nog eens goed zoekt achter in de keukenkastjes komt er waarschijnlijk nog wel eentje tegen: een pastamachientje. Het is […]
Scaloppine: vier variaties Written by Ronald Hoeben, januari 19th, 2017 Scaloppine is weliswaar ook een platgeslagen stukje kalfsvlees dat gebakken wordt, maar het is geen schnitzel. Roberto Payer, directeur van […]
Focaccia pizza Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Madina Mamedova een focaccia met pizza-allure. RECEPT 650 gram bloem 350 […]