Zeeduivel van de barbecue @VRR Written by Ronald Hoeben, september 2nd, 2022 In de keuken van restaurant VRR in Amsterdam bereidt chef de cuisine Gina Verheij een in hooi gewikkelde zeeduivel op […]
Gemarineerde paddenstoelen Written by Ronald Hoeben, november 6th, 2020 Mari Maris laat het paddenstoelenseizoen niet ongemerkt voorbijgaan. Voor Foodtube maakte ze tartelettes en pompoensoep. Na deze warme met paddenstoelgerechten […]
Wilde eend braden Written by Ronald Hoeben, oktober 11th, 2019 Wilde eenden zijn er in twee varianten: geschoten eenden of kooieenden. Uiteraard kom je in een geschoten eend een kogeltje […]
Masterclass gevogelte uitbenen door Meesterkok Joris Bijdendijk Written by Ronald Hoeben, maart 14th, 2025 In de klas van de Sterklas geeft Joris Bijdendijk een masterclass voor de Sterklassers. Dat zijn ambitieuze studenten die de […]
Nadia & Merijn: wegwijs in de Arabische super Written by , juli 23rd, 2015 Over Nadia en Merijn Een van de prettigste aanwinsten in het boodschappencircuit is de bonte keten van ‘Midden-Oosterse of Arabische […]
Das Wiener Schnitzel revisited Written by eheroes, december 16th, 2014 Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]
Sushi college deel 1: de rijst Written by Ronald Hoeben, september 24th, 2021 In een driedelig college leert Oof Verschuren je om nigiri sushi met makreel te maken. In dit eerste deel begint […]