Zeeduivel van de barbecue @VRR

In de keuken van restaurant VRR in Amsterdam bereidt chef de cuisine Gina Verheij een in hooi gewikkelde zeeduivel op […]

Gemarineerde paddenstoelen

Mari Maris laat het paddenstoelenseizoen niet ongemerkt voorbijgaan. Voor Foodtube maakte ze tartelettes en pompoensoep. Na deze warme met paddenstoelgerechten […]

Wilde eend braden

Wilde eenden zijn er in twee varianten: geschoten eenden of kooieenden. Uiteraard kom je in een geschoten eend een kogeltje […]

Masterclass gevogelte uitbenen door Meesterkok Joris Bijdendijk

In de klas van de Sterklas geeft Joris Bijdendijk een masterclass voor de Sterklassers. Dat zijn ambitieuze studenten die de […]

Nadia & Merijn: wegwijs in de Arabische super

Over Nadia en Merijn Een van de prettigste aanwinsten in het boodschappencircuit is de bonte keten van ‘Midden-Oosterse of Arabische […]

Das Wiener Schnitzel revisited

Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]

Sushi college deel 1: de rijst

In een driedelig college leert Oof Verschuren je om nigiri sushi met makreel te maken. In dit eerste deel begint […]