Campingkoken Written by eheroes, december 9th, 2014 Glamping staat voor glamour camping, kamperen voor kampeerders die niet in een tent willen en geen beperking hebben van laadruimte […]
Speculaasdeeg maken Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2016 Wie vandaag zelf speculaas wil maken, moet eergisteren beginnen: speculaasdeeg moet namelijk rijpen & rusten. Maar als je eenmaal het […]
Chips uit Cuisine Carine Written by Ronald Hoeben, oktober 1st, 2021 Een van de allersimpelste aardappelbewerkingen is het maken van chips. Toch doet bijna niemand het zelf. Behalve Karin Gaasterland. Zij […]
Strandkrabben Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Cuisinier René Ameling maakt een bisque van verse strandkrabbetjes
Poffertjes van de kraam Written by eheroes, december 8th, 2014 De poffertjespan van Dirk van Meetelen weegt een paar honderd kilo, niettemin wordt het gevaarte van kermis naar kermis gezeuld […]
Griet, snert & potaarde @Bolenius restaurant Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Luc Kusters, chefkok van Bolenius, restaurant aan de Amsterdamse Zuidas, maakt een gerecht uit zijn ‘Nieuwe Amsterdamse Keuken”.
Mari Maris: Rode paprika’s roosteren Written by Ronald Hoeben, februari 14th, 2020 Mari Maris, auteur van o.v.a. De Groentebijbel, laat zien hoe je het best paprika’s kunt roosteren. Ze vertelt waarom er […]