Snelle hummus van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, november 25th, 2022 Met een simpele pot kikkererwten uit de supermarkt en een potje tahin maakt ontwerper/ kunstenaar/ kookboekauteur Maroeska Metz een pijlsnelle […]
Gelatine verklaard Written by Ronald Hoeben, augustus 10th, 2017 Gelatine is een mysterieus artikel. Je kijkt er dwars doorheen en toch heeft het een duistere achtergond. Cees Holtkamp brengt […]
Back to the 70s: kippenlever & aardbeien Written by Ronald Hoeben, mei 4th, 2018 Onno Kleyn is culinair schrijver, auteur van het naslagwerk De Grote Kleyn en het wijngeweten van De Volkskrant. Samen met […]
Pasteis de nata maken: de crème Written by Ronald Hoeben, december 21st, 2018 Michel van der Kroft, chefkok van tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje, beleidt zijn liefde voor pasteis de nata, het onweerstaanbare Portugese gebakje […]
Verse worst maken Written by Ronald Hoeben, november 19th, 2015 In een complete worst-masterclass laat Jiri Brandt van Brandt & Levie Worstmakers zien hoe je een verse braadworst maakt. In dit […]
De Perfecte Espresso: het zetten Written by , mei 14th, 2015 Het kan niet anders of aan het maken van een perfecte espresso op je eigen machine gaat een zelfstudie vooraf. […]
Verse Aanvoer: restaurant The Lobby Written by , juni 29th, 2016 Om een fine dining restaurant te beginnen in nogal saai ogend kantoorpand in een kalme woonwijk ver buiten het centrum […]