Gertjan Kiers: de gehaktballen van Pa Written by Ronald Hoeben, juni 26th, 2020 @demoslager Gertjan Kiers gaat terug naar zijn jeugdjaren, toen hij de pas naar huis versnelde als hij wist dat zijn […]
Jigal Krant maakt een nieuwe klassieker: AOP-M Written by Ronald Hoeben, mei 10th, 2024 In de aanloop naar een nieuw boek over aubergine, zijn favoriete ingrediënt, maakt kookboekauteur Jigal Krant (van TLV en TLV […]
Risotto met venkelworst & appel Written by Ronald Hoeben, maart 16th, 2018 Wallz Bossman van Wallzkitchen (en voorheen van Toscanini) maakt een risotto met Red Delicious appel van Marlene uit Südtirol en venkelworst […]
Gekarameliseerde zoete aardappel Written by Ronald Hoeben, september 30th, 2022 Alexander Gerchberg is een Russisch/Israëlische kok die de overstap maakte van het ballet naar de keuken. Als kookboekauteur publiceerde hij […]
Bloemkool in Sharons Good Food Show Written by Ronald Hoeben, september 23rd, 2022 Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Steve Anderson, chefkok van Ma Khin Café in Valencia. […]
Spaans lam in de oven Written by , februari 11th, 2016 In de streek waar de Spaanse Rueda wijn gemaakt wordt, mag men graag een speenvarken of een zuiglam in de […]
Aziatische dressing maken Written by Ronald Hoeben, april 6th, 2017 Met de basisvinaigrette als vertrekpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met peper, knoflook, gember, ketjap manis en […]