Gertjan Kiers: de gehaktballen van Pa

@demoslager Gertjan Kiers gaat terug naar zijn jeugdjaren, toen hij de pas naar huis versnelde als hij wist dat zijn […]

Jigal Krant maakt een nieuwe klassieker: AOP-M

In de aanloop naar een nieuw boek over aubergine, zijn favoriete ingrediënt, maakt kookboekauteur Jigal Krant (van TLV en TLV […]

Risotto met venkelworst & appel

Wallz Bossman van Wallzkitchen (en voorheen van Toscanini) maakt een risotto met Red Delicious appel van Marlene uit Südtirol en venkelworst […]

Gekarameliseerde zoete aardappel

Alexander Gerchberg is een Russisch/Israëlische kok die de overstap maakte van het ballet naar de keuken. Als kookboekauteur publiceerde hij […]

Bloemkool in Sharons Good Food Show

Op het food deck van de Floriade ontvangt Sharon de Miranda Steve Anderson, chefkok van Ma Khin Café in Valencia. […]

Spaans lam in de oven

In de streek waar de Spaanse Rueda wijn gemaakt wordt, mag men graag een speenvarken of een zuiglam in de […]

Aziatische dressing maken

Met de basisvinaigrette als vertrekpunt maakt Bart van Berkel een pittige Aziatische dressing met peper, knoflook, gember, ketjap manis en […]