Cees Holtkamp maakt frambozenjam Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2019 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]
Verse worst op de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 22nd, 2017 Als je verse worst op de barbecue legt is de kans groot dat de worst al vrij snel zwart begint […]
Stroopwafels en stroopkoeken van Cees & Stella Written by Ronald Hoeben, februari 12th, 2021 In de lijst van Hollandse verrukkingen staat de stroopwafel op eenzame hoogte. Het is een product dat uit de fabriek […]
Gepekelde ribeye Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2016 Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]
Entrecôte college Written by Ronald Hoeben, februari 4th, 2016 Als @demoslager Gertjan Kiers uit een halve runderrug de ossenhaas en de côte de boeuf gesneden heeft, blijft de entrecôte […]
Zelf mosterd maken Written by Ronald Hoeben, april 16th, 2015 Mosterd maken is kinderlijk eenvoudig, je hebt er eigenlijk alleen een keukenmachine voor nodig. In de video maakt Yvette van […]
Waar komen al die tomaten vandaan? Written by Ronald Hoeben, augustus 26th, 2017 Nederlandse tomaten worden in heel Europa gegeten, ook in landen die zelf uitstekende toamaten hebben zoals Frankrijk, Spanje en Italië. […]