Cees Holtkamp maakt frambozenjam

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles maakt Cees Holtkamp één van zijn allersimpelste recepten: frambozenjam. Eind 2020 is van De […]

Verse worst op de barbecue

Als je verse worst op de barbecue legt is de kans groot dat de worst al vrij snel zwart begint […]

Stroopwafels en stroopkoeken van Cees & Stella

In de lijst van Hollandse verrukkingen staat de stroopwafel op eenzame hoogte. Het is een product dat uit de fabriek […]

Gepekelde ribeye

Freek van Noortwijk, patron cuisinier van restaurant Breda in Amsterdam, maakt gepekelde ribeye van de Hollandse melkkoe met een saus […]

Entrecôte college

Als @demoslager Gertjan Kiers uit een halve runderrug de ossenhaas en de côte de boeuf gesneden heeft, blijft de entrecôte […]

Zelf mosterd maken

Mosterd maken is kinderlijk eenvoudig, je hebt er eigenlijk alleen een keukenmachine voor nodig. In de video maakt Yvette van […]

Waar komen al die tomaten vandaan?

Nederlandse tomaten worden in heel Europa gegeten, ook in landen die zelf uitstekende toamaten hebben zoals Frankrijk, Spanje en Italië. […]