Het betere gepocheerde ei Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]
Linzensoep van Maroeska Metz Written by Ronald Hoeben, februari 22nd, 2024 Vloeibaar comfortfood: linzensoep, rijk gevuld met groenten naar keuze. Kunstenaar/ontwerper/kookboekauteur Maroeska Metz laat je zien hoe simpel je het maakt. […]
Paëlla Valenciana, een masterclass Written by Ronald Hoeben, juli 29th, 2022 Chabe Soler heeft in 2020 de wereldbeker van de paëllawedstrijd in Valencia in de wacht gesleept. Ze komt uit Valencia, […]
Het verhaal van Dutch Cuisine Written by , juni 30th, 2016 Dutch Cuisine is een koksorganisatie die zich inzet voor een nieuwe, betere Hollandse keuken. Vier boegbeelden van de organisatie vertellen […]
Masterclass saucijzenbroodjes Written by Ronald Hoeben, juli 1st, 2022 Timo de Beurs, patron cuisinier van Restaurant Slagerij de Beurs in Amsterdam, laat in een complete masterclass zien hoe je […]
Witlof bakken Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2017 Ooit was witlof bitter, maar omdat weinig consumenten van bitter houden is die smaak er door de telers ‘uitgeteeld.’ Gekookte, […]
Patrijs pareren Written by eheroes, december 15th, 2014 Peter Lute, de patron cuisinier van restaurant Lute in Ouderkerk a/d Amstel die landelijke bekendheid kreeg als Masterchef-presentator, laat zien […]