Crêpes Suzette

Crêpes Suzette gemaakt door Tom Kellerhuis. RECEPT 150 g patentbloem 2 eieren 3 dl melk 7 g poedersuiker snufje zout […]

Lichtgroene courgette

De donkergroene courgette is alom tegenwoordig, maar in de Turkse super vind je naast de vertrouwde groene ook een andere […]

De Librije*** 30 jaar pure NL creativiteit

De Librije, een van de 2 Nederlandse driesterrenrestaurants, bestaat 30 jaar. Patron Jonnie Boer pareert Overijsselse nuchterheid aan humor en […]

De amandelpaddenstoel

Bereiding Ontdoe de eend van de veren. Verwarm de oven voor op 130 graden. Doe de boter in een pan […]

Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus

Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]

Gelakte paling van Soenil Bahadoer**

Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterren-restaurant De Lindehof, maakt een even kleurijk als smakelijk gerecht met gelakte paling, gele dahl […]

Hoe eet je een tompoes of tompouce?

Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]