Crêpes Suzette Written by eheroes, december 15th, 2014 Crêpes Suzette gemaakt door Tom Kellerhuis. RECEPT 150 g patentbloem 2 eieren 3 dl melk 7 g poedersuiker snufje zout […]
Lichtgroene courgette Written by Ronald Hoeben, september 8th, 2015 De donkergroene courgette is alom tegenwoordig, maar in de Turkse super vind je naast de vertrouwde groene ook een andere […]
De Librije*** 30 jaar pure NL creativiteit Written by Ronald Hoeben, juli 7th, 2023 De Librije, een van de 2 Nederlandse driesterrenrestaurants, bestaat 30 jaar. Patron Jonnie Boer pareert Overijsselse nuchterheid aan humor en […]
De amandelpaddenstoel Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Ontdoe de eend van de veren. Verwarm de oven voor op 130 graden. Doe de boter in een pan […]
Cees Holtkamp maakt vanillevla/saus Written by Ronald Hoeben, augustus 16th, 2024 Banketbakker Cees Holtkamp herijkt de vanillevla waar hij ooit fan van was. Geen vanilline maar echte vanillestokjes staan aan de […]
Gelakte paling van Soenil Bahadoer** Written by Ronald Hoeben, maart 30th, 2018 Soenil Bahadoer, patron cuisinier van tweesterren-restaurant De Lindehof, maakt een even kleurijk als smakelijk gerecht met gelakte paling, gele dahl […]
Hoe eet je een tompoes of tompouce? Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Hoe je het woord tompoes spelt kun je over redetwisten. Strikt genomen is Tom Poes en stripfiguur en is een […]