Onze sterren

Delen:

Banketbakker Cees Holtkamp blikt in 2020 terug op de halve eeuw waarin zijn croquet uitgroeide tot een icoon. Ex-schoonzoon Nico Meijles, die in 2004 de productie van de Holtkmap croquetten voortzette, vertelt hoe hij niet alleen de kwaliteit bewaakt, maar toch ook telkens mogelijkheden ziet voor minieme verbeteringen.

Wil je zelf ook eens een Holtkamp croquet maken?  Het complete recept (uit Holtkamps boek De Banketbakker) staat hier: http://foodt.be/1IhJcJk

 

Overigens is eind 2020 van De Banketbakker, het handboek met alle Holtkamp-recepten een nieuwe, herziene en uitgebreide uitgave verschenen. Wil je een door Holtkamp zelf gesigneerd exemplaar? Dat kan.  Je kunt het boek hier bestellen en als je dat doet help je zowel Foodtube als een fysieke boekwinkel terwijl het jou niets extra kost.

print
Gerelateerde artikelen