Fazant van Demandt Written by eheroes, december 8th, 2014 Eind 2018 sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]
Pommes Pont Neuf Written by eheroes, december 16th, 2014 Zowel de Belgen als de Fransen claimen het geestelijk vaderschap van patates frites als street food. Het moet in elk […]
Haas pareren Written by , december 19th, 2016 Keukenmeester René Ameling heeft een Hollandse haas op de snijtafel. In deze video wordt de haas verdeeld in stukken die […]
Rollade van varkensrugfilet maken Written by Ronald Hoeben, december 17th, 2015 Gertjan Kiers (@demoslager) laat zien hoe je een rollade van varkenrugfilet maakt. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan […]
Pijlstaartinktvis en zeekat schoonmaken Written by Ronald Hoeben, juli 30th, 2020 Bij inktvis denkt menigeen aan Mediterrane wateren, maar uit de ons omringende zeeën komt een grote hoeveelheid inktvis van uitstekende […]
Cervelas de fruits de mer Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding: Draai de snoekbaars filet twee keer door de fijne plaat van de gehaktmolen en draai dan in de cutter […]
Lamszwezerik, schelvislever & varkenshuid Written by Ronald Hoeben, april 13th, 2018 Giel Kaagman, patron cuisinier van restaurant Kaagman & Kortekaas in Amsterdam, is groot liefhebber van orgaanvlees. Die liefde weerspiegelt in […]