Wiener schnitzel Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 In deze uitgebreide video maakt Edgar Buhrs Wiener schnitzel. Edgar is één van de chefkoks van VanDrie Group. In deze […]
Mokkanootjes van Duits schuim door Cees Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juli 10th, 2020 In de patisserie wordt er met drie basistypes schuim gewerkt: Hollands, Duits en Italiaans. In deze video maken Cees en […]
Makkelijke Kantonese kip Written by Ronald Hoeben, augustus 17th, 2017 Makkelijker kun je kip niet maken. Zet een pan water op met een paar plakken gember erin. Was een hele […]
Gooise & Goudse moppen Written by Ronald Hoeben, mei 18th, 2018 Cees Holtkamp dist vergeten moppen op. Je komt ze nergens meer tegen: Goudse en Gooise moppen. Samen met zijn kleindochter […]
Kalfslever met appel en ui (directors cut) Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2018 Edgar Buhrs, een van de chefkoks van VanDrie Group, maakt een hele kalfslever schoon en grilt er een plak van. […]
Crêpes Suzette Written by eheroes, december 15th, 2014 Crêpes Suzette gemaakt door Tom Kellerhuis. RECEPT 150 g patentbloem 2 eieren 3 dl melk 7 g poedersuiker snufje zout […]
Scones maken Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2016 Een van de hoofdrolspelers van de high tea is de scone. Die blijkt verrassend makkelijk zelf te maken, zoals Cees […]