Smaken van The Food Department Amsterdam

Rondgang op de tweede etage van Magna Plaza, het tot warenhuis omgekatte Hoofdpostkantoor van Amsterdam alwaar The Food Department heeft […]

Toques & Clochers 2017

In Limoux in Zuidwest Frankrijk was Palmpasen 2017 voor de 29e keer het weekend van Toques & Clochers, de legendarische […]

Terrine van octopus

Bereiding Doe de octopus in een pan en zet deze, zónder toevoeging van water of zout, op middelhoog vuur met […]

Meneer Wateetons maakt kombucha

Kombucha is een frisdrank op basis van gefermenteerde thee. Je kunt ‘m zelf thuis maken en hoe je dat doet […]

Gegrilde Paprika

Tijdens het grillen ondergaat een rode paprika een enorme smaakverandering sappig fris wordt vettig rijk en zoet. Koopadvies: de Turkse […]

Gebakken patrijs met ras el hanout en saus met blauwe bessen

Frans Bon, chef-kok en smaakontwikkelaar van Apollo/Solina maakt een feestelijk gerecht van gebakken patrijs met ras el hanout die hij […]

In de keuken bij Le Jardin des Sens

In de video legt Joris Bijdendijk uit hoe de keuken georganiseerd is, wat er zoal dagelijks van de witte brigade […]