Advocaat Written by eheroes, maart 9th, 2015 Patissier Cees Holtkamp maakt advocaat met Russische wodka. Ingrediënten voor 1 fles advocaat: 250 gram eierdooiers (zijn er ongeveer 15) […]
Foodtube test de Philips Airfryer 7000 Series XL Written by Ronald Hoeben, mei 22nd, 2025 Tien jaar geleden publiceerde Foodtube tests van airfryers, apparaten om frites mee te bakken die niet in hoog aanzien stonden. […]
De wontonsoep van Café Wu Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2025 Timo de Beurs, telg uit een slagersdysnastie en voorheen chef de cuisine in restaurant Slagerij de Beurs, maakte in het […]
Tarte tatin Written by eheroes, maart 24th, 2015 Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]
Mosselen in het zuur Written by eheroes, oktober 1st, 2015 Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]
Crostini met kippenlever Written by Ronald Hoeben, november 12th, 2015 Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]
Aspergecollege: asperges schillen (deel 2) Written by Ronald Hoeben, april 14th, 2016 Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]