Advocaat

Patissier Cees Holtkamp maakt advocaat met Russische wodka. Ingrediënten voor 1 fles advocaat: 250 gram eierdooiers (zijn er ongeveer 15) […]

Foodtube test de Philips Airfryer 7000 Series XL

Tien jaar geleden publiceerde Foodtube tests van airfryers, apparaten om frites mee te bakken die niet in hoog aanzien stonden. […]

De wontonsoep van Café Wu

Timo de Beurs, telg uit een slagersdysnastie en voorheen chef de cuisine in restaurant Slagerij de Beurs, maakte in het […]

Tarte tatin

Gebakgrootmeester Cees Holtkamp leidt u stap voor stap door het ontstaan van een Tarte Tatin, het recept komt uit zijn […]

Mosselen in het zuur

Michael Wolf is een Oostenrijkse chef die ooit via de keuken van Sergio Herman in Sluis voet op Nederlandse bodem […]

Crostini met kippenlever

Crostini zijn de onweerstaanbare snacks die in Italië het aperitief begeleiden. Met een paar simpele ingrediënten zijn ze al te […]

Aspergecollege: asperges schillen (deel 2)

Het schillen en het noodzakelijke inkorten van asperges is een secuur werk. Wie een randje vergeet krijgt te maken met […]