Wat is pata negra? Written by eheroes, maart 23rd, 2015 Wat is pata negra? En wat moet je nog meer weten van Spaanse hammen? Om het Iberische sentiment deelachtig te […]
Waarom witte chocola geen chocola is Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2016 Het wordt wel degelijk gemaakt van cacaobonen en het is duur genoeg, toch mag witte chocola geen chocola heten. Waarom […]
Tarbot op de barbecue Written by Ronald Hoeben, april 12th, 2019 Bij het Amsterdamse restaurant Guts (voorheen Guts & Glory) staat, zoals bij zoveel eigentijdse eethuizen, de Big Green Egg binnen. […]
Niki Segnit schrijft een Kookbijbel Written by Ronald Hoeben, december 7th, 2018 Acht jaar heeft ze erover gedaan om de om de opvolger van har Smaakbijbel te schrijven en wat er verscheen […]
Brood bakken (deel 1 van 6): de basis Written by eheroes, maart 17th, 2015 In een complete masterclass laat Edwin Klaasen van Desemenzo en het boek Ik Bak Geweldig, jij trouwens ook zien hoe hij een […]
Groene pappardelle Written by Ronald Hoeben, februari 15th, 2017 In de keuken van Spaghetteria Oost maakt Chef Stefano Cavallari een heerlijke combinatie van groene pappardelle met champignons en gorgonzola. […]
Varkensterrine van Le Garage Written by Ronald Hoeben, september 21st, 2017 Op de kaart van restaurant Le Garage prijkt een aantal Franse klassiekers. Eén ervan is een terrine van telkens wisselende […]