Meneer Wateetons & de Fernus pizza-oven voor op het fornuis

De Fernus is een pizza oven voor op je gasfornuis, waarin je bliksemsnel de pizza-temperatuur van zo’n 350 graden jaagt. […]

Slakken

Veel van de Franse bistro-verrukkingen uit de vorige eeuw worden aan de vergetelheid onttrokken. Sommige gerechte zijn zo lang weggeweest […]

Margot Janse schildert een Rembrandt @RIJKS restaurant

Margot Janse van restaurant Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid Afrika) was de eerste gastchef van Rijks Restaurant in Amsterdam. […]

Sergio Herman over zijn boek Simple Food

In zijn boek Simple Food laat Sergio Herman zich van zijn huiselijke kant zien. Boek bestellen: http://foodt.be/2fgHlA1

Women & Champagne

In de kookboekwinkel van Mevrouw Hamersma komt een select damesgezelschap bijeen voor een bruisende bijeenkomst met diner met champagne. Wat […]

Chefs voorspellen de toekomst van uit eten in 2020

Lekker lokaal is nu de trend en sommigen voorspellen het einde van een tijdperk van dure restaurants met ingewikkeld eten. […]

Bloedworst

Eind 2018  sloot Wil Demandt na 33 jaar de deuren van zijn restaurant Bordewijk in Amsterdam. Van meet af aan […]