Spicy feta brûlée Written by Ronald Hoeben, juni 29th, 2018 Uit zijn kookboek TLV, dat de keuken van Tel Aviv beschrijft, maakt Jigal Krant een spannende variatie op crème brûlée […]
De Perfecte Espresso: het zetten Written by , mei 14th, 2015 Het kan niet anders of aan het maken van een perfecte espresso op je eigen machine gaat een zelfstudie vooraf. […]
Witlof bakken Written by Ronald Hoeben, maart 22nd, 2017 Ooit was witlof bitter, maar omdat weinig consumenten van bitter houden is die smaak er door de telers ‘uitgeteeld.’ Gekookte, […]
The Avocado Show Written by Ronald Hoeben, april 24th, 2017 The Avocado Show richt zich op één enkel product: de avocado. En het loopt gelijk storm; vanuit de hele wereld […]
Tiramisu van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, juni 3rd, 2022 Cees en Stella storten zich voor de verandering eens op een Italiaanse klassieker: tiramisu. Het recept komt uit Holtkamps boek […]
Het betere gepocheerde ei Written by Ronald Hoeben, januari 11th, 2019 Over het pocheren van een ei lijkt alles al gezegd te zijn, maar zelfs de allereenvoudigste keukentechnieken blijken altijd nog […]
Jus de veau maken Written by Ronald Hoeben, maart 1st, 2024 Keukenmeester René Ameling maakt van 3 kilo kalfsbotten een kalfsjus waarmee je maandenlang de heerlijkste sauzen kunt maken, door je […]