Coq Au Vin

Ben van Geelen, patron cuisinier van restaurant A la Ferme, maakt coq au vin van een Noord Hollandse Blauwe haan. […]

Cees en Stella maken ijzerkoekjes

Cees Holtkamp ontdekte dat een koekje uit zijn jeugd na decennia afwezigheid weer opdook in de etalages van de banketbakkers […]

Focaccia pizza

In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Madina Mamedova een focaccia met pizza-allure. RECEPT 650 gram bloem 350 […]

Koolbloemensalade

Sinds hij vijf jaar geleden een moestuin voor de deur van zijn restaurant De Kromme Watergang** kreeg, is patron cuisiner […]

De rolladeknoop

@demoslager Gertjan Kiers demonstreert zijn ingenieuze rolladeknoop. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers je hoe je kwaliteit […]

Sinaasappelschillen

Bereiding Pers in de ochtend een lekker glas sinaasappelsap voor jezelf, en gebruik de lege schillen van de sinaasappels voor […]

Kalfssukade

Bart van Berkel maakt een kalfssukade waarin azijn als smaakversterker en als vleesvermalser wordt ingezet.