Coq Au Vin Written by eheroes, december 16th, 2014 Ben van Geelen, patron cuisinier van restaurant A la Ferme, maakt coq au vin van een Noord Hollandse Blauwe haan. […]
Cees en Stella maken ijzerkoekjes Written by Ronald Hoeben, augustus 13th, 2021 Cees Holtkamp ontdekte dat een koekje uit zijn jeugd na decennia afwezigheid weer opdook in de etalages van de banketbakkers […]
Focaccia pizza Written by eheroes, maart 23rd, 2015 In de keuken van restaurant Toscanini in Amsterdam maakt Madina Mamedova een focaccia met pizza-allure. RECEPT 650 gram bloem 350 […]
Koolbloemensalade Written by Ronald Hoeben, juni 2nd, 2015 Sinds hij vijf jaar geleden een moestuin voor de deur van zijn restaurant De Kromme Watergang** kreeg, is patron cuisiner […]
De rolladeknoop Written by eheroes, maart 24th, 2015 @demoslager Gertjan Kiers demonstreert zijn ingenieuze rolladeknoop. Geïnteresseerd in vlees? In De Vleesbijbel leert Gertjan Kiers je hoe je kwaliteit […]
Sinaasappelschillen Written by eheroes, december 8th, 2014 Bereiding Pers in de ochtend een lekker glas sinaasappelsap voor jezelf, en gebruik de lege schillen van de sinaasappels voor […]
Kalfssukade Written by , januari 23rd, 2017 Bart van Berkel maakt een kalfssukade waarin azijn als smaakversterker en als vleesvermalser wordt ingezet.