Paprikasalsa van de barbecue Written by Ronald Hoeben, juni 8th, 2016 Gegrild vlees past perfect bij gegrilde groenten en andersom. Komt goed uit, we hebben de barbecue toch al opgestookt en […]
De nieuwe Zaanse keuken Written by Ronald Hoeben, maart 30th, 2018 Het borrelt aan de Zaan, dat is de van oorsprong Zaanse culinair historica Charlotte Kleyn ook al opgevallen. Hoewel er […]
Amsterdam Coffee Festival 2016 Written by , maart 20th, 2016 Drie opmerkelijke koffiedranken op het Amsterdam Coffee Festival 2016: Kees Raat van Metropolitan Pastry Room introduceert vijf affogato’s, gelato in […]
Dapeppa bierbrood Written by , mei 31st, 2016 Bier en brood zijn familie van elkaar. Allebei gemaakt van graan en allebei met gist. Niet zo verwonderlijk dus dat […]
Cees Holtkamp maakt mokka-extract Written by Ronald Hoeben, november 2nd, 2017 Mokka is een belangrijke smaak in banketland. Cees Holtkamp laat zien hoe je thuis makkelik zelf mokka extract maakt om […]
Tournedos opéra Written by Ronald Hoeben, november 20th, 2020 In het restaurant van de Parijse opéra werd ooit de gelijknamige tournedos Opéra geserveerd, een gerecht dat bestaat uit tournedos […]
Ribeye bakken Written by Ronald Hoeben, juli 5th, 2016 Cuisinier Bert van Buschbach van restaurant De Compagnon in Amsterdam grillt ribeyes en vertelt over de onderlinge verschillen in smaak […]