3x aardappelpuree van Mari Maris Written by Ronald Hoeben, februari 7th, 2020 Maris Maris is auteur van een aantal toonaangevende groentekookboeken, waaronder De Groentebijbel, die aan de elfde druk toe is. Uit […]
Cees Holtkamp maakt bokkenpoten Written by Ronald Hoeben, oktober 27th, 2017 Een koekje van progresbeslag met een vulling van abrikozenmoes, bestrooid met amandelschaafsel en aan twee kanten in de chocolade gedoopt, […]
Kleine champagnes Written by eheroes, november 2nd, 2015 De Nederlandse champagne-import stijgt explosief. En het zijn niet alleen de Grote Merken die profiteren. Bij de inzendingen voor zijn […]
Speculaastaart bakken Written by Ronald Hoeben, november 30th, 2016 Speculaas kent weliswaar een populariteitspiek rond 5 december, maar sommige speculaascreaties zijn er gelukkig het hele jaar door. Zoals het […]
De kreeft uit Het Bosch Written by eheroes, december 8th, 2014 Met een constante, overvloedige aanvoer van betaalbare levende Canadese kreeften zou je kunnen zeggen dat het eten van verse kreeft […]
Bloemkooltrio van Petossi Written by Ronald Hoeben, oktober 19th, 2017 Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014 en auteur van het kookboek ‘Ontdek het geheim van de chef’ heeft nu een […]
Noten met chocolade en suiker van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, november 11th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella rollen verschillende noten door verschillende soorten chocola. Om zo te snacken of als versiering […]