De wangen van de slager

De kalfs- en varkenswang behoren tot het kopvlees, zo’n beetje het goedkoopste deel van een dier. Grappig genoeg zijn die […]

Geroosterde bloemkool met worst

Bereiding Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de bloemkool in roosjes van 3 cm en doe in een kom. […]

Aardappelcroquetten

Samen met zijn kleindochter Stella Meijles geeft banketbakker Cees Holtkamp een masterclass klassieke aardappelcroquetten. Het recept uit zijn boek De […]

De schuim-roomtaart van Holtkamp

Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een schuim-roomtaart met diepvries (roomboter) bladerdeeg. Het duo laat ook nog maar […]

Kalfsschnitzel maken (korte versie)

Edgar Buhrs, één van de chefkoks van VanDrie Group, maakt Wiener schnitzel met een klassiek garnituur. Van deze bereiding is […]

Vijgen

In de Turkse super vind je niet alleen een enorm assortiment van gedroogd fruit, maar ook kisten vol verse verrukkingen. […]

Recettes pour bien vivre

Voor Foodtube recenseert Petra Possel kookboeken, zowel oude als nieuwe. In deze eerste aflevering opent ze een van haar favoriete […]