De wangen van de slager Written by Ronald Hoeben, april 4th, 2015 De kalfs- en varkenswang behoren tot het kopvlees, zo’n beetje het goedkoopste deel van een dier. Grappig genoeg zijn die […]
Geroosterde bloemkool met worst Written by , oktober 26th, 2015 Bereiding Verwarm de oven voor op 200° C. Snijd de bloemkool in roosjes van 3 cm en doe in een kom. […]
Aardappelcroquetten Written by Ronald Hoeben, mei 8th, 2020 Samen met zijn kleindochter Stella Meijles geeft banketbakker Cees Holtkamp een masterclass klassieke aardappelcroquetten. Het recept uit zijn boek De […]
De schuim-roomtaart van Holtkamp Written by Ronald Hoeben, mei 27th, 2022 Cees Holtkamp en zijn kleindochter Stella Meijles maken een schuim-roomtaart met diepvries (roomboter) bladerdeeg. Het duo laat ook nog maar […]
Kalfsschnitzel maken (korte versie) Written by Ronald Hoeben, februari 1st, 2018 Edgar Buhrs, één van de chefkoks van VanDrie Group, maakt Wiener schnitzel met een klassiek garnituur. Van deze bereiding is […]
Vijgen Written by , augustus 20th, 2015 In de Turkse super vind je niet alleen een enorm assortiment van gedroogd fruit, maar ook kisten vol verse verrukkingen. […]
Recettes pour bien vivre Written by , maart 26th, 2015 Voor Foodtube recenseert Petra Possel kookboeken, zowel oude als nieuwe. In deze eerste aflevering opent ze een van haar favoriete […]