Klassiek Hazenpeper recept

In deze tweede video over de Hollandse haas maakt Keukenmeester René Ameling een klassieke hazenpeper. Hij laat zien hoe je […]

Gemarineerde paddenstoelen

Mari Maris laat het paddenstoelenseizoen niet ongemerkt voorbijgaan. Voor Foodtube maakte ze tartelettes en pompoensoep. Na deze warme met paddenstoelgerechten […]

In de keuken bij BAR GUI.

BAR GUI is het eerste restaurant dat Guillaume de Beer opende na de Breda group (bekend van de restaurants Breda, […]

Yvette van Boven vult pompoentjes

In deze 6e aflevering van Sharon’s Good Food is Yvette van Boven te gast in de keuken van Sharon de […]

Kippenbouillon maken

Keukenmeester René Ameling maakt een breed inzetbaar ingrediënt: kippenbouillon. Die kun je gebruiken als basis voor soepen of sauzen en […]

Das Wiener Schnitzel revisited

Schnitzel is één van de vele gerechten die door de Hollandse handelsgeest de nek omgedraaid zijn. De in Nederland verhandelde […]

Kalfstartaar

René Tichelaar, patron cuisinier van restaurant De Gieser Wildeman* in Noordeloos, maakt een fraai voorgerecht van kalfstartaar met Parmezaanse kaas […]